Πόρος Κεφαλονιάς

 

         

                            20  Σεπτεμβρίου     2009

                      Προεκλογικός  πυρετός

Ηταν μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στο κοινοτικό κατάστημα του Πορου με την ομοιλια του  Βουλευτή κ. Αλέξανδρου Παρίση την Κυριακη 20 Σεπτεμβρίου 2009, στον Πόρο του Δήμου Ελειου Προννων. Μαζί του περιόδευσαν και μίλησαν οι υποψήφιοι Βουλευτές κ. Γιώργος Κουρής και κ. Σάββας Σαββαόγλου. 

       

Αλέξανδρος . Παρίσης.

  πλήθος κατοίκων της περιοχής, προσήλθαν στην προεκλογική συγκέντρωση στον Πορο, όπου ο Αλέξανδρος Παρίσης μίλησε για το μεγάλο έργο της κυβέρνησης στο Νομό τόσο μέσα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα όσο και από τους εθνικούς πόρους. Τόνισε δε ιδιαίτερα την μεγάλη ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας με το ΕΣΠΑ, καθώς το 80% των 25 συνολικά δις ευρώ που διασφάλισε ο Κώστας Καραμανλής για την Δ Προγραμματική περίοδο, θα διοχετευτεί στην ελληνική περιφέρεια. 

 

 

           

                           25  Σεπτεμβρίου   2009

  Συνεχίζετε  ο  προεκλογικός πυρετός  .

Οι τρεις υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ κύριος Μάκης Φορτες ,Γιωργοπουλου Ιφιγενεια , Μοσχοπουλος Σπυρος στο   κοινοτικό κατάστημα του Πόρου   που ανακοίνωσαν το πρόγραμμα τους   καθώς και τα προβλεπόμενα έργα  που θα γίνουν στο νησί μας αν θα βγει το ΠΑΣΟΚ, στηρίζουν επίσης και τα αιτήματατου Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων ,,

 

 

Ο  Μακης  Φορτες   Σπύρος  Μοσχόπουλος . Γιωργοπουλου  Ιφιγένεια  στον Πόρο 

 

    Νέα έργα όπως:
- Το οδικό δίκτυο Πόρος Σάμη Φισκάρδο και Πόρος Αργοστόλι Σάμη. Με σημειακές παρεμβάσεις διαπλατύνσεων, τεχνικών έργων, ασφαλτόστρωσης και οδικής ασφάλειας. Έργο για το οποίο ο κ. Βώσδου, ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ. είχε δεσμευτεί στο Νομάρχη μας με το ποσό των 2 εκ. ευρώ για την μελέτη του και όπου ο ίδιος ο Περιφερειάρχης την ανακάλεσε και τα χρήματα τα έδωσε στην Κέρκυρα. Πρέπει λοιπόν να διεκδικήσουμε τα χρήματα για τη μελέτη αυτή. 
- Η γρήγορη ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου στον Πόρο και η σύνδεσή του με το Βιολογικό Καθαρισμό της Σκάλας.
- Η αξιοποίηση του παλιού λιμανιού στον Πόρο, όπως προβλεπόταν από την αρχική μελέτη με πλωτές εξέδρες και με τις ανάλογες υποδομές παροχής υπηρεσιών για την μετατροπή του σε μαρίνα σκαφών αναψυχής.
- Η αποκατάσταση των βλαβών στη σιδερένια γέφυρα στον Πόρο αλλά και στην τσιμεντένια για την ασφαλή διέλευση οχημάτων.
- Σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων προκειμένου το νερό στη Σκάλα και στα υπόλοιπα χωριά να είναι επαρκές σε ποσότητα και άριστο σε ποιότητα. (σύγχρονο μεγάλο διυλιστήριο στις λιμνοδεξαμενές, αντικατάσταση υδρευτικού δικτύου κ.λ.π.)
- Ο δρόμος στην Άτρο.

Δεσμεύομαι ότι, θα εργαστώ ΜΑΖΙ σας να προετοιμάσουμε το ΜΕΛΛΟΝ στο Δήμο Ελειού Πρόννων, στην Κεφαλονιά, στην Ιθάκη,είπε ο κ. Μοσχοπουλος 

 HOME